Bohemian Accessoires

Bohemian woonaccessoires

Het zijn die kleine dingen die het doen. Zo ook bij bohemian accessoires. Vind je het nog een beetje spannend om grote veranderingen aan te brengen? Begin dan gewoon met bohemian woonaccessoires in huis toe te voegen. Met een paar simpele aanpassingen in je accessoires kun je al een bohemian feeling creëren. Je kunt hierbij denken aan sierkussens, vazen en muurdecoratie. Veel boho woonaccessoires hebben een neutrale basiskleur.

Bohemian tuin accessoires

Haal het beste uit je tuin met bohemian tuinaccessoires! Onze collectie bevat kleurrijke items om jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een gezellige plek. Er worden vaak natuurlijke materialen zoals rotan, riet en hout gebruik voor bijvoorbeeld handgemaakte hangmatten, zonnewijzers en vrolijke kussens. Onze bohemian tuinaccessoires zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn perfect om te combineren met andere stijlen. 

Boho slaapkamer accessoires

In de slaapkamer kun je het ook over een andere boeg gooien, daar staat bohemian nou eenmaal voor. Dus ook kussens met drukke prints, een kleurrijk dekbed of een fel gekleurd vloerkleed kunnen prima voor een boho look zorgen waardoor je slaapkamer helemaal volgens jouw smaak ingericht is. 

Waar je ook voor kiest, wij helpen je graag om een bohemian style te creëren wat echt bij jou past. Wist je trouwens dat planten en droogbloemen ook heel mooi passen bij een boho interieur?