Bohemian wanddecoratie

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Kale muur? Decoreer het dan met bohemian wanddecoratie! Een paar simpele toevoegingen kunnen al een wereld van verschil maken. 

Boho wanddecoratie combineren

Bij wanddecoratie bohemian style kun je denken dromenvangers, spiegels, mandala’s en wandtapijten. Je zult de wanddecoratie vooral weer in natuurtinten vinden. Qua materiaal wordt er vaak gebruik gemaakt van rotan, jute, veren en bamboe. Natuurlijk kun je kiezen voor één stuk bohemian wanddecoratie aan je muur, maar je kunt het ook heel leuk combineren. Denk hier bijvoorbeeld aan een leuke boho wandlamp naast je spiegel en wandhanger. Dit wordt ook wel eens statement wall genoemd. De muur mag dan juist lekker opvallen, en je kunt oneindig combineren. Laat je creativiteit de vrije loop!

Bohemian muurdecoratie op verschillende plekken

Dan nog een belangrijke vraag: waar hang je die boho wanddecoratie? Dat is echt volledig aan jou! Maar natuurlijk kunnen wij wel wat tips geven. Zo kun je beginnen met plekken waar je niet de hele dag bent. Op deze manier kun je lekker experimenteren en kijken wat voor bohemian wanddecoratie jij leuk vindt. Een halletje of toilet zijn perfecte plekken om mee te starten. Wil je wat uitbreiden dan kun je wanddecoratie gaan toevoegen aan de overloop of de slaapkamer. Ben je klaar met (één van) deze plekken? Dan is het tijd voor de woonkamer! Dit is een plek waar je waarschijnlijk vaak komt, dus kies zorgvuldig je bohemian wanddecoratie uit. Neem een kijkje op onze website, doe inspiratie op en probeer uit!

Ps. Heb je een overkapping in de tuin? Overweeg dan om hier ook boho wanddecoratie toe te voegen!