Bohemian kasten

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Boho kast

Tegenwoordig zijn er veel soorten bohemian kasten te vinden. Denk hierbij aan een bohemian kledingkast, ladekast, boekenkast of een bohemian tv-meubel. Maar dat is niet alles, je kunt ook subtiel beginnen met een boho nachtkastje. Deze bohemian kasten hebben ook nog een verschillende stijl, wat de keuze nog lastiger maakt. Zoek je iets neutraals met een boho tintje, dan kies je voor een rotan webbing kast. Mag het een beetje extra zijn? Dan neigt het al snel naar de bohemian ibiza style, met meer kleur en patroon.

Een boho nachtkastje, kledingkast of ladekast?

Bij het kiezen van een bohemian kast is het handig om vooraf na te denken wat je erin kwijt wilt. Als je veel spullen hebt kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dichte kast, waarmee je de rust bewaard. Heb je juist pronkstukken die zichtbaar mogen zijn? Dan kun je kiezen voor een open bohemian kast, of een deels open kast. Meet ook van tevoren hoe groot de kast maximaal kan zijn, om teleurstellingen te voorkomen. Nog een belangrijk punt is het combineren van de bohemian kast met andere meubels of accessoires in je huis. Mag het wat vrijer zijn of stem je graag de meubels op elkaar af? Zo kun je kiezen voor een mooie bohemian kast met riet, rotan of webbing in combinatie met een kleurrijk vloerkleed. Dit klinkt misschien gek, maar gaat juist heel goed samen! Liever een strak en clean boho interieur? Kies dan voor een jute vloerkleed.