Bohemian Servies

Bohemian servies: wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Want eerlijk is eerlijk, tegenwoordig is dit ook een belangrijk onderdeel van de boho lifestyle. Denk hier aan mooie borden, kommetjes, mokken en glazen. Investeren in mooi servies is zeker geen overbodige luxe, dit is namelijk iets wat je (bijna) dagelijks gebruikt.

Er is veel keuze in boho servies, zo kun je kiezen voor een mooie turquoise kleur of voor servies met een printje. Een combinatie van beide kan natuurlijk ook! Bij het uitzoeken van nieuw servies is het handig om te bedenken wat voor materiaal jouw voorkeur heeft. Dit kan onder andere porselein of keramiek zijn. Niet elk servies is vaatwasserbestendig, bekijk altijd goed de productomschrijving. Ten slotte is er ook verschil in prijzen. Het kan voorkomen dat de prijs even schrikken is, maar je hier wel een hele serviesset voor terug krijgt in plaats van één bord. 

 

De afgelopen jaren is de vraag naar keramiek of aardewerk servies ook enorm gestegen. Het leuke hiervan is dat de vormen van het servies niet exact hetzelfde zijn, wat een speels effect creëert. Met al deze mogelijkheden helpen wij je graag verder bij het kiezen van het perfecte boho servies. Of je nou een romantisch diner voor 2 hebt, voor je vrienden gaat koken of je schoonouders op bezoek krijgt, bohemian servies is in elke situatie een mooie toevoeging. Bekijk direct al het bohemian servies!