Bohemian stoelen

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Waarschijnlijk zie je het steeds vaker voorbij komen: bohemian stoelen. In tijdschriften staan ze idealistisch voor een raam op een gietvloer met fantastisch uitzicht. Maar deze bohemian stoelen kunnen werkelijk in elke ruimte staan. Je hoeft dus echt niet alles aan te passen, er is namelijk echt veel keuze in bohemian stoelen.

Bohemian stoel van rotan, riet of hout

Inderdaad, boho stoelen kunnen een uiteenlopend uiterlijk hebben. Maar vaak wordt er wel gebruik gemaakt van hetzelfde materiaal, namelijk rotan, riet of hout. Daardoor is de basiskleur zand/beige. Vaak wordt dit gecombineerd met witte of zwarte elementen. De materialen zorgen voor een rustgevende uitstraling, zo waan je jezelf echt even op een tropisch eiland. Daarbij komt ook nog eens kijken dat deze materialen echt tijdloos zijn. Zo weet je zeker dat je de stoelen niet na een jaar hoeft te vervangen.

Bohemian eetkamerstoelen

Wanneer je bohemian eetkamerstoelen wil aanschaffen, is het handig om rekening te houden met de kleur van je tafel. Is je tafel al van hout? Dan kun je kiezen om de bohemian eetkamerstoelen ook in deze kleur te kopen. Wil je het een beetje doorbreken? Dan kun je kiezen voor bohemian stoelen met zwarte elementen. Ook moet je rekening houden met de hoogte van de tafel. Zo bestaan er bijvoorbeeld ook bohemian barkrukken. 

Tip: een mooie plant op tafel staat goed bij de bohemian eetkamerstoelen.

Bohemian tuinstoelen

Uiteraard bestaan er ook bohemian tuinstoelen. Sommige materialen hebben wel onderhoud nodig hebben om lang mooi te blijven. Zo kunnen ze verkleuren door weersomstandigheden. Daarom wordt het aangeraden om de bohemian tuinstoelen tijdens de wintermaanden binnen te zetten. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om dit niet te doen, je kunt bijvoorbeeld rotan en bamboe ook lakken om het materiaal mooi te houden. 

Kies je voor hout, dan vergt dit wat meer onderhoud. Waar je rotan en bamboe kunt afnemen met een vochtige doek, heb je bij hout groene zeep en een zachte borstel nodig. Ook kan hier verkleuring ontstaan, afhankelijk van het soort hout kun je hier maatregelen voor nemen. Kijk dus goed naar het materiaal wanneer je een bohemian tuinstoel koopt, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.