Bohemian boeken

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Bohemian boeken? Bestaat dat? Ja, dat bestaat zeker. Ook hier is het leuke dat het echt alle kanten op kan. Boeken over een boho lifestyle, boeken over een bohemian interieur of zelfs boeken waarvan voornamelijk de buitenkant boho is. Wil jij je focussen op je lichaam, je geest of op de inrichting/uitstraling van je huis? 

Maak je interieur compleet met bohemian koffietafelboeken

Met boeken waarvan voornamelijk de  buitenkant boho is, bedoelen we bohemian koffietafelboeken. Wij zijn vooral fan van de boho boeken van Assouline. Dit zijn perfecte koffietafelboeken dankzij de geweldige uitstraling en mooie kleuren. De binnenkant van deze boeken staan vol mooie, inspirerende foto’s. Niet alle foto’s hebben betrekking tot bohemian, maar wel in de bestseller Ibiza Bohemia. Deze boeken zijn ook perfect om cadeau te geven.

Andere boho boeken

Er zijn ook boho boeken die meer gericht zijn op de boho lifestyle of op een bohemian interieur. Zo wordt een boho lifestyle gezien als een vrije geest levensstijl. Je zou het een beetje spiritueel kunnen noemen. Deze boeken kunnen gaan over yoga, mediteren of gewoon een magisch verhaal. Het kunnen ook zelfhulpboeken zijn, zodat je kan leren om die vrije geest te creëren. Qua bohemian interieur boeken zijn dit vooral boeken die je inspiratie kunnen geven over het inrichten van een huis met een bohemian tintje. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet. Bekijk ze snel allemaal!