Bohemian bank

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Ook met een bohemian bank is het lastig uit te leggen wat dit precies inhoudt. Dit komt omdat boho voor vrijheid staat, dus je bent ook vrij om te bepalen wat je onder een bohemian bank verstaat. 

Bohemian bankstel

Wanneer je op zoek bent naar een boho bank voor in de woonkamer, is het voor de meeste mensen belangrijk dat deze ook lekker zit. Wanneer je via internet een bank koopt, weet je dat natuurlijk nooit helemaal zeker. Gelukkig zijn er veel artikelen met reviews, zodat je de ervaringen van andere kunt lezen voordat je een boho bankstel aanschaft. De meeste bohemian bankstellen hebben een rustige kleur, en worden gestyled met leuke kussens. Je kunt ook kiezen voor een bank met ribstof of fluweel, dit geeft net wat extra sfeer. Bedenk van tevoren goed hoe groot je de bank wil hebben en meet het goed op. Wil jij lekker rechtop zitten dan kun je kiezen voor een gewone 3-zits bank. Wil je liever languit op de bank? Dan kun je kiezen voor een hoekbank, ook wel een bohemian loungebank genoemd. Hier is het handig om na te denken of jij het liggedeelte links of rechts wil hebben. 

Rotan bank

Is de woonkamer al voorzien van een bank? Dan blijven er nog genoeg andere plekken over waar je een bank(je) kan neerzetten! Denk bijvoorbeeld aan een leuke rotan bank voor in de hal, voor in je slaapkamer of misschien zelfs voor in de tuin. Vaak zien de rotan banken er heel leuk uit, maar zitten ze niet heel comfortabel. Een prima plekje dus om even je schoenen op te verwisselen of om een kopje koffie op te drinken. Ook hier is het leuk om de rotan bank af te stylen met wat boho kussens.