Bohemian lamp

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Een bohemian lamp, wij houden ervan! Tegenwoordig heb je ze in verschillende vormen, maten en materialen. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van riet, rotan en bamboe. We geven je graag informatie over de bohemian lamp in alle soorten en maten.

Wandlamp bohemian

Een wandlamp is een bohemian lamp dat echt een aanrader is om te kopen. Dit komt omdat bohemian wandlampen tegenwoordig een hele leuke uitstraling hebben, waardoor het echt als een accessoire op de muur hangt. De meeste bohemian wandlampen hebben een wat rondere vorm en je ziet de natuurtinten veelal terugkomen. Wat hier ook leuk is, is om meerdere wandlampen bij elkaar te plaatsen.

Tafellamp bohemian

Bohemian tafellampen kun je voor verschillende dingen gebruiken. Zo kun je hem plaatsen op de eettafel, op je nachtkastje of in je open kast. Het voordeel aan een tafellamp is dat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Zo kun je hem op een zomeravond ook op de tafel in de tuin plaatsen. Heb je meerdere  bohemian tafellampen? Dan kun je ze zo nu en dan ruilen van plek. Zo kun je met wat simpele aanpassingen je huis net een andere uitstraling geven. Ook hier ben je volledig vrij in wat jouw voorkeur heeft, de lampen zijn in veel maten en kleuren te krijgen.

Plafondlamp bohemian

Ook bij een plafondlamp in bohemian style is het handig om vooraf na te denken over waar je hem gaat hangen. Hierdoor kun je het model beter kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bohemian plafondlamp die direct tegen het plafond aan zit. Dit is bijvoorbeeld handig om boven de salontafel voor de bank te hangen, zodat de lamp niet in de weg zit als je tv gaat kijken. Zoek je een bohemian plafondlamp voor boven de eettafel? Dan is het vaak wel handig om een plafondlamp te kiezen die lager hangt. 

Vloerlamp bohemian

Een vloerlamp in bohemian style wordt ook wel eens staande lamp bohemian genoemd. Dit is net zoals de bohemian tafellamp een lamp die handig is omdat je hem kunt verplaatsen. Bij deze lampen wordt er ook veelzijdig gebruik gemaakt van rotan en riet. De vloerlamp kun je op verschillende plekken plaatsen, in de woonkamer, in de eetkamer of in je slaapkamer. Er zijn ook mensen die hem in de hoek zetten, zodat het niet zo kaal is. Waar je hem ook neerzet, je vindt vast een mooi plekje voor een bohemian vloerlamp!